Een passie voor Italië als ultiem vakantieland

Wij zijn al jaren gepassioneerd door Italië… Onze passie delen wij graag met u…

Italmia adverteert vakantieverblijven waar we zelf verbleven of andere passionata’s lovend over zijn.

Tijdens onze ontmoetingen met uitbaters van vakantieverblijven in heel Italië luisterden we naar hun uitdagingen, hun wensen, hun ervaringen en vooral hoe we hen vanuit onze ervaring verder konden helpen.

Daarnaast hielden we de vinger aan de pols bij de Belgen en Nederlanders die we tijdens onze bezoeken aan Italië mochten ontmoeten.

Al deze informatie bracht er ons toe om een eigen site op te richten waar jullie op een eenvoudige en eenduidige manier vakantieverblijven kunnen ontdekken en daarna rechtstreeks met de uitbater in contact kunnen komen.

Rechtstreeks contact met de eigenaar is de essentie van Italmia. Wij hoorden vaak van de uitbaters dat zij beter hun potentiële klanten kunnen en willen  informeren wanneer er rechtstreeks contact mogelijk is. Daarnaast moeten ze torenhoge commissies betalen aan boekingssites, terwijl het ook zonder hen kan.

Is er een barbecuestel ? Waar is er een supermarkt ? Komt er een bakker langs ? Hoe zit het met huisdieren ? Waar kan ik lekker eten? Welk verborgen fantastisch plekje kent de eigenaar ? ….. Tientallen leuke tips kan de eigenaar je al verschaffen vooraleer je gaat boeken.

Italmia is nooit een partij tussen u als vakantieganger en het vakantieverblijf. Wij bemiddelen niet en boeken niet voor jou. Wij innen ook geen gelden.

Wij voegen wekelijks nieuwe accomodaties toe. Onze geadverteerde vakantieverblijven zijn steeds over heel Italië en voldoen aan onze kwaliteitsvereisten en selectiecriteria.

Veel succes op onze site en geniet van jullie vakantie !