Zorgeloos uw Italiaans vakantieverblijf boeken, rechtstreeks bij de eigenaar

Italmia stelt vakantiehuizen, bed & breakfasts, appartementen en villa’s voor in heel Italië…Alle geadverteerde accomodaties zijn rechtstreeks te boeken via de eigenaar.

Met andere woorden de eigenaar hoeft ons geen commissie of andere kosten en kan U de scherpste tarieven voorstellen.

Onze jarenlange ervaring in dit prachtige land als vakantiebestemming voor korte of langere vakanties delen wij graag met u.

We hebben de geadverteerde verblijven gesorteerd in enkele categorieën zodat je in elke regio het passende verblijf kan bekijken.

Ieder vakantieverblijf stellen we voor met enkele foto’s, ligging en een korte beschrijving. U kan verdere info over de accommodatie terug vinden via de gepubliceerde contactgegevens.

De meeste van de door ons geadverteerde vakantieverblijven beschikken over een eigen website waar u verdere info kan bekijken en boekingsmogelijkheden opzoeken.

Rechtstreeks boeken bij de eigenaar betekent niet alleen een prijsvoordeel maar ook een schat aan bijkomende informatie die u op boekingssites niet zal terug vinden. De eigenaar is altijd de beste bron indien U vragen hebt over het verblijf, de omgeving of bijzondere wensen hebt.

Wij adverteren en zijn geen partij tussen U en de eigenaar. Met andere woorden alle boekingen, voorschotten enz lopen rechtstreeks tussen jullie.

U kan ons wel altijd contacteren indien U een vraag hebt over een bepaald vakantieverblijf of werking van Italmia. Wij helpen U graag verder in uw eigen taal en zitten niet ergens ver weg in een callcenter..